Gratis webinar: ‘Wijzigingen in de Wet toekomst pensioenen – welke rol heeft HR?’

ma 16 sep 2024  |  Bron: Gommer Advocaten  |  Auteur: Andries Bongers  |  Trefwoorden: , , ,

De Wet toekomst pensioenen is een feit en alle pensioenregelingen moeten worden aangepast. Uiterlijk 2028 moet de hele wet geïmplementeerd zijn, ook jullie pensioenregeling. Wat staat jou de komende jaren te wachten en welke rol heeft HR tijdens de transitiefase en daarna? Dit zijn de vragen die centraal staan in het webinar van 3 december.

Pensioen ontwikkelt zich van sociale arbeidsvoorwaarde naar een financieel- en beleggingsproduct. De impact is groot voor iedereen, gezien de ruime(re) mogelijkheden én verplichtingen.

Ongeacht of je als werkgever bent aangesloten bij een pensioenfonds of een eigen pensioenregeling hebt, pensioencommunicatie voor jouw medewerkers is van groot belang. Om discussies op een later moment te voorkomen is pensioenkennis dan ook essentieel.

Op 3 december van 10.30 tot 11.30 uur lichten mr Theo Gommer MPLA CCFP (managing partner van Gommer Advocaten en &Gommer Pensions Group), en Jan van Harten (managing partner van &Gommer Pensions Group) de meest recente ontwikkelingen binnen de pensioenwereld toe.

Aanmelden voor dit gratis webinar:  AANMELDEN